nntp.novell.com/opensuse.org.help.network-internet.wireless    Page: (300) [Reload] [Post] [OE] [Favorites] [Ranking] [Next]
Subject From Date Size
2 bluetooth dongle ? promeneur 15/01/2018 07:06 PM 1KB
Plantronics BBTENSE headset when connecting (bluetooth) profile "off" is always selected promeneur 13/01/2018 06:06 PM 1KB
I see wifi networks but does not connect sergelli 08/01/2018 06:56 PM 1KB
   Re: I see wifi networks but does not connect sergelli 09/01/2018 06:16 AM 1KB
     Re: I see wifi networks but does not connect Fraser Bell 09/01/2018 10:36 AM 2KB
       Re: I see wifi networks but does not connect keellambert 10/01/2018 12:36 AM 1KB
LEAP 42.3 BCM 4360 by79 08/01/2018 10:36 AM 3KB
   Re: LEAP 42.3 BCM 4360 malcolmlewis 08/01/2018 11:46 AM 1KB
     Re: LEAP 42.3 BCM 4360 by79 08/01/2018 12:36 PM 1KB
Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 08/01/2018 12:06 AM 2KB
   Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Sauerland 08/01/2018 12:16 AM 1KB
     Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 08/01/2018 01:06 AM 1KB
       Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? keellambert 09/01/2018 05:06 AM 1KB
         Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 09/01/2018 11:26 AM 2KB
           Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? keellambert 10/01/2018 12:16 AM 1KB
             Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 10/01/2018 07:26 AM 1KB
               Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Sauerland 10/01/2018 05:16 PM 1KB
                 Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 10/01/2018 10:06 PM 8KB
                   Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? keellambert 10/01/2018 11:26 PM 1KB
                     Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 10/01/2018 11:46 PM 1KB
                       Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Sauerland 11/01/2018 12:56 AM 2KB
               Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? keellambert 10/01/2018 05:46 PM 1KB
                 Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? Jim Survak 10/01/2018 11:26 PM 1KB
                   Re: Bluetooth is turned on but no adapters are found? kerijan2003 11/01/2018 01:26 AM 1KB
No wireless connection after kernel update taytong888 07/01/2018 01:06 PM 2KB
   Re: No wireless connection after kernel update Sauerland 07/01/2018 06:06 PM 1KB
     Re: No wireless connection after kernel update taytong888 07/01/2018 09:56 PM 4KB
       Re: No wireless connection after kernel update Knurpht 07/01/2018 10:06 PM 1KB
         Re: No wireless connection after kernel update Sauerland 07/01/2018 11:16 PM 1KB
           Re: No wireless connection after kernel update taytong888 08/01/2018 02:56 AM 1KB
How to hide a device from scan knowing its mac address jcdole 03/01/2018 10:56 PM 1KB
   Re: How to hide a device from scan knowing its mac address malcolmlewis 03/01/2018 11:06 PM 1KB
     Re: How to hide a device from scan knowing its mac address jcdole 07/01/2018 09:06 PM 1KB
       Re: How to hide a device from scan knowing its mac address malcolmlewis 08/01/2018 12:46 AM 1KB
unable to connect to wi-fi on mate; security protocols missing santiagorf 22/12/2017 08:26 PM 1KB
   Re: unable to connect to wi-fi on mate; security protocols missing wolfi323 22/12/2017 08:36 PM 1KB
     Re: unable to connect to wi-fi on mate; security protocols missing santiagorf 22/12/2017 09:16 PM 1KB
       Re: unable to connect to wi-fi on mate; security protocols missing wolfi323 22/12/2017 09:36 PM 1KB
         Re: unable to connect to wi-fi on mate; security protocols missing santiagorf 23/12/2017 12:26 AM 1KB
Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 22/12/2017 04:16 AM 9KB
   Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 deano ferrari 22/12/2017 04:16 AM 1KB
     Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 22/12/2017 01:16 PM 2KB
       Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Sauerland 22/12/2017 01:36 PM 1KB
         Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 deano ferrari 22/12/2017 04:16 PM 1KB
           Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Sauerland 22/12/2017 11:56 PM 1KB
             Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 23/12/2017 01:56 AM 1KB
               Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Sauerland 23/12/2017 02:26 AM 1KB
                 Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 23/12/2017 03:16 AM 2KB
                   Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Sauerland 23/12/2017 03:16 AM 1KB
                   Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 deano ferrari 23/12/2017 03:26 AM 1KB
                     Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 26/12/2017 03:46 AM 2KB
                       Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Sauerland 26/12/2017 04:16 AM 1KB
                         Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 Mangesh 29/12/2017 04:26 AM 2KB
                           Re: Wifi not working on leap 42.3 BCM43142 deano ferrari 29/12/2017 04:56 AM 2KB
Connectivity troubles with 4G router through rtl8723be kohairaul 21/12/2017 06:06 AM 3KB
   Re: Connectivity troubles with 4G router through rtl8723be deano ferrari 21/12/2017 08:36 AM 1KB
     Re: Connectivity troubles with 4G router through rtl8723be kohairaul 21/12/2017 09:36 PM 3KB
       Re: Connectivity troubles with 4G router through rtl8723be kohairaul 21/12/2017 09:36 PM 10KB
         Re: Connectivity troubles with 4G router through rtl8723be deano ferrari 22/12/2017 03:56 AM 2KB
Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this a4z 19/12/2017 01:36 AM 2KB
   Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this malcolmlewis 19/12/2017 01:46 AM 3KB
     Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this a4z 20/12/2017 02:26 AM 1KB
       Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this malcolmlewis 20/12/2017 02:36 AM 2KB
       Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this a4z 20/12/2017 02:36 AM 1KB
         Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this a4z 20/12/2017 02:46 AM 6KB
           Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this deano ferrari 20/12/2017 03:06 AM 1KB
           Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this malcolmlewis 20/12/2017 03:06 AM 1KB
             Re: Wlan permanent switching between 2.4 and 5.1 GHz, how to stop this a4z 21/12/2017 01:46 AM 1KB
Chrome cast won't share audio rick71 18/12/2017 09:56 PM 1KB
   Re: Chrome cast won't share audio Knurpht 19/12/2017 01:26 PM 1KB
     Re: Chrome cast won't share audio rick71 19/12/2017 06:46 PM 1KB
Bluetooth on 8265 Intel Wireless Duo not detected nekoxmachina 16/12/2017 06:56 AM 1KB
   Re: Bluetooth on 8265 Intel Wireless Duo not detected nekoxmachina 28/12/2017 03:16 PM 2KB
     Re: Bluetooth on 8265 Intel Wireless Duo not detected r0mp3t3ch0s 11/01/2018 11:26 PM 2KB
How to reconfigure network settings as WiFi is not working. rupeshforu3 11/12/2017 01:06 AM 6KB
   Re: How to reconfigure network settings as WiFi is not working. rupeshforu3 11/12/2017 01:16 AM 1KB
No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? kolbma 03/12/2017 10:46 PM 1KB
   Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? Knurpht 03/12/2017 11:26 PM 1KB
     Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? tsu2 05/12/2017 04:06 AM 1KB
       Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? kolbma 05/12/2017 10:26 AM 1KB
         Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? kolbma 05/12/2017 10:36 AM 1KB
           Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? deano ferrari 05/12/2017 11:26 AM 1KB
             Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? Sauerland 05/12/2017 01:46 PM 1KB
               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? deano ferrari 05/12/2017 03:26 PM 1KB
                 Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? Sauerland 06/12/2017 12:16 AM 3KB
                   Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? bcorreia 06/12/2017 08:56 AM 1KB
                     Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? ArnoBeekman 07/12/2017 05:06 AM 2KB
                       Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? deano ferrari 07/12/2017 05:16 AM 1KB
                         Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? deano ferrari 07/12/2017 05:26 AM 1KB
                           Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? ArnoBeekman 07/12/2017 05:56 AM 2KB
                             Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? deano ferrari 07/12/2017 08:26 AM 1KB
                               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? Knurpht 08/12/2017 12:56 AM 2KB
                             Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? coolneng 13/12/2017 10:06 AM 2KB
                               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? coolneng 15/12/2017 10:46 PM 2KB
                               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? barno 19/12/2017 07:26 AM 2KB
                               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? Knurpht 19/12/2017 05:46 PM 2KB
                               Re: No Wi-Fi security available in NetworkManager-connection-editor? hsanjuan 21/12/2017 12:46 AM 3KB
SIM-card not recognized kFelix 01/12/2017 09:36 PM 1KB
   Re: SIM-card not recognized deano ferrari 02/12/2017 03:26 PM 2KB
     Re: SIM-card not recognized kFelix 07/12/2017 04:16 PM 12KB
       Re: SIM-card not recognized deano ferrari 07/12/2017 04:26 PM 3KB
         Re: SIM-card not recognized deano ferrari 07/12/2017 04:26 PM 1KB
         Re: SIM-card not recognized deano ferrari 07/12/2017 04:36 PM 3KB
           Re: SIM-card not recognized deano ferrari 07/12/2017 04:36 PM 1KB
             Re: SIM-card not recognized kFelix 07/12/2017 05:36 PM 1KB
               Re: SIM-card not recognized Knurpht 08/12/2017 12:36 AM 1KB
                 Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 01:16 AM 1KB
                   Re: SIM-card not recognized Knurpht 08/12/2017 01:26 AM 1KB
                     Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 01:36 AM 1KB
                       Re: SIM-card not recognized Knurpht 08/12/2017 01:46 AM 1KB
                         Re: SIM-card not recognized deano ferrari 08/12/2017 02:26 AM 2KB
                           Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 05:46 AM 2KB
                             Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 06:16 AM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 06:26 AM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized deano ferrari 08/12/2017 06:56 AM 2KB
                             Re: SIM-card not recognized deano ferrari 08/12/2017 06:56 AM 1KB
                               Re: SIM-card not recognized malcolmlewis 08/12/2017 07:26 AM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized deano ferrari 08/12/2017 08:16 AM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 07:26 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 07:26 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized malcolmlewis 08/12/2017 08:43 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 09:06 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized malcolmlewis 08/12/2017 09:16 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 10:16 PM 2KB
                               Re: SIM-card not recognized deano ferrari 09/12/2017 03:46 AM 2KB
                   Re: SIM-card not recognized kFelix 08/12/2017 01:36 AM 1KB
ieee80211 phy0: Hardware restart was requested - driver issue laff 01/12/2017 02:26 PM 9KB
Leap 42.3 update breaks atheros QCA6174 on XPS13 pelupes 24/11/2017 09:06 PM 1KB
Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) DouglaGM 18/11/2017 11:26 PM 7KB
   Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) DouglaGM 19/11/2017 12:46 AM 3KB
     Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) DouglaGM 19/11/2017 12:46 AM 1KB
       Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) deano ferrari 19/11/2017 06:06 AM 1KB
         Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) deano ferrari 19/11/2017 09:06 AM 1KB
           Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) deano ferrari 19/11/2017 09:26 AM 1KB
             Re: Trouble with a TL-WN725N( rtl8188e / rtl8188eu) DouglaGM 19/11/2017 09:46 PM 1KB
Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit 4joeyirosh1 17/11/2017 04:46 PM 1KB
   Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 17/11/2017 05:46 PM 1KB
     Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 17/11/2017 05:46 PM 1KB
       Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit 4joeyirosh1 17/11/2017 05:56 PM 2KB
     Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit 4joeyirosh1 17/11/2017 06:06 PM 1KB
       Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 18/11/2017 04:36 AM 1KB
         Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 18/11/2017 04:36 AM 1KB
           Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 18/11/2017 05:06 AM 2KB
             Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit 4joeyirosh1 25/11/2017 01:26 AM 3KB
               Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 25/11/2017 04:16 AM 2KB
                 Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit 4joeyirosh1 25/11/2017 01:46 PM 8KB
                   Re: Wifi periodically disconnects after upgrade from OpenSUSE 13.2 to Tumbleweed 32 bit deano ferrari 25/11/2017 05:36 PM 2KB
HP G62 and wireless switch robertsmits 16/11/2017 01:16 AM 1KB
   Re: HP G62 and wireless switch tsu2 16/11/2017 01:56 AM 1KB
Bluetooth no connection Thinkpad T420s -> Onkyo TX-8150 Receiver fbakan 11/11/2017 10:46 PM 1KB
BT mouse works flawlessly in Leaps, but keeps disconnecting in Tumbleweed igonen 01/11/2017 02:56 PM 1KB
   Re: BT mouse works flawlessly in Leaps, but keeps disconnecting in Tumbleweed deano ferrari 01/11/2017 04:26 PM 1KB
not able to configure wifi conncetion using network manager shals 28/10/2017 09:26 PM 1KB
   Re: not able to configure wifi conncetion using network manager Knurpht 28/10/2017 09:56 PM 1KB
     Re: not able to configure wifi conncetion using network manager shals 28/10/2017 10:56 PM 3KB
       Re: not able to configure wifi conncetion using network manager shals 28/10/2017 11:56 PM 2KB
         Re: not able to configure wifi conncetion using network manager Knurpht 29/10/2017 01:16 AM 1KB
           Re: not able to configure wifi conncetion using network manager shals 29/10/2017 03:06 AM 1KB
rtlwifi problems after mkinitrd lukianpl 23/10/2017 05:46 PM 1KB
   Re: rtlwifi problems after mkinitrd Sauerland 24/10/2017 12:16 AM 1KB
     Re: rtlwifi problems after mkinitrd lukianpl 24/10/2017 04:16 AM 6KB
       Re: rtlwifi problems after mkinitrd Sauerland 24/10/2017 05:06 AM 1KB
         Re: rtlwifi problems after mkinitrd lukianpl 24/10/2017 07:06 PM 1KB
           Re: rtlwifi problems after mkinitrd Sauerland 24/10/2017 10:26 PM 1KB
             Re: rtlwifi problems after mkinitrd lukianpl 25/10/2017 12:06 AM 1KB
Opensuse_Tumbleweed - Driver loaded,Firmware installed, but not enabled pbhat 19/10/2017 08:06 AM 6KB
   Re: Opensuse_Tumbleweed - Driver loaded,Firmware installed, but not enabled Sauerland 19/10/2017 01:06 PM 1KB
detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it csayan2016 11/10/2017 05:36 PM 5KB
   Re: detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it Sauerland 11/10/2017 11:36 PM 1KB
     Re: detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it csayan2016 12/10/2017 02:26 PM 1KB
       Re: detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it csayan2016 13/10/2017 01:06 AM 1KB
         Re: detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it malcolmlewis 13/10/2017 06:16 AM 1KB
           Re: detecting no devices neither other mobile and partronics muffs xt detecting it csayan2016 13/10/2017 03:36 PM 1KB
Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 03:06 AM 1KB
   Re: Wireless doesn't work, help. Miuku 01/10/2017 03:06 AM 1KB
     Re: Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 03:16 AM 1KB
       Re: Wireless doesn't work, help. Miuku 01/10/2017 03:26 AM 1KB
         Re: Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 03:36 AM 1KB
           Re: Wireless doesn't work, help. Miuku 01/10/2017 03:46 AM 1KB
             Re: Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 03:46 AM 1KB
             Re: Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 04:16 AM 1KB
   Re: Wireless doesn't work, help. hcvv 01/10/2017 03:26 AM 1KB
     Re: Wireless doesn't work, help. MShubitidze 01/10/2017 03:26 AM 1KB
Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect morrison27 27/09/2017 04:46 AM 1KB
   Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect deano ferrari 27/09/2017 05:56 AM 1KB
     Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect morrison27 27/09/2017 06:16 AM 7KB
       Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect deano ferrari 27/09/2017 06:26 AM 1KB
         Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect morrison27 27/09/2017 06:36 AM 1KB
           Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect deano ferrari 27/09/2017 06:46 AM 1KB
             Re: Clean Install Leap 42.3 Wireless Detects, But Fails to Connect morrison27 27/09/2017 07:56 AM 2KB
Disconnecting from Wireless networks when closing laptop lid (with external screen connected) Surging 26/09/2017 08:16 AM 3KB
   Re: Disconnecting from Wireless networks when closing laptop lid (with external screen connected) malcolmlewis 26/09/2017 09:06 AM 1KB
     Re: Disconnecting from Wireless networks when closing laptop lid (with external screen connected) Surging 26/09/2017 06:56 PM 1KB
ipw2200:always disbling/enabling keellambert 24/09/2017 08:26 PM 1KB
   Re: ipw2200:always disbling/enabling keellambert 25/09/2017 02:46 AM 3KB
     Re: ipw2200:always disbling/enabling hendwolt 25/09/2017 03:16 AM 1KB
       Re: ipw2200:always disbling/enabling keellambert 25/09/2017 04:56 PM 2KB
         Re: ipw2200:always disbling/enabling Knurpht 25/09/2017 06:16 PM 1KB
           Re: ipw2200:always disbling/enabling hendwolt 26/09/2017 03:16 AM 4KB
             Re: ipw2200:always disbling/enabling deano ferrari 26/09/2017 03:46 AM 1KB
               Re: ipw2200:always disbling/enabling keellambert 26/09/2017 04:26 AM 1KB
                 Re: ipw2200:always disbling/enabling keellambert 27/09/2017 06:16 AM 1KB
             Re: ipw2200:always disbling/enabling keellambert 28/09/2017 12:06 AM 7KB
               Re: ipw2200:always disbling/enabling hendwolt 29/09/2017 02:26 AM 2KB
Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI walddys 19/09/2017 01:26 AM 1KB
   Re: Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI malcolmlewis 19/09/2017 01:56 AM 2KB
     Re: Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI walddys 21/09/2017 01:36 AM 4KB
       Re: Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI walddys 21/09/2017 01:36 AM 3KB
         Re: Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI Sauerland 21/09/2017 01:56 AM 1KB
           Re: Drivers for RTL8111/8168/8411 PCI walddys 21/09/2017 03:36 AM 1KB
Re: No WiFi after installation. Absence of iwl drivers. deano ferrari 16/09/2017 04:46 AM 1KB
No WiFi after installation. Absence of iwl drivers. cyclingGeorgian 15/09/2017 04:46 PM 3KB
   Re: No WiFi after installation. Absence of iwl drivers. deano ferrari 15/09/2017 05:06 PM 1KB
     Re: No WiFi after installation. Absence of iwl drivers. deano ferrari 15/09/2017 05:16 PM 1KB
       Re: No WiFi after installation. Absence of iwl drivers. cyclingGeorgian 15/09/2017 06:06 PM 2KB
Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:36 AM 2KB
   Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Sauerland 14/09/2017 01:36 AM 1KB
     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 14/09/2017 02:56 AM 2KB
     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 11:26 AM 6KB
       Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 14/09/2017 11:26 AM 1KB
         Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:16 PM 13KB
           Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:16 PM 3KB
             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:26 PM 1KB
               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 01:36 PM 1KB
             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 01:26 PM 1KB
               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:26 PM 2KB
                 Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 01:36 PM 2KB
                   Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:36 PM 2KB
                     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 01:46 PM 1KB
                       Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 01:46 PM 2KB
                         Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 02:16 PM 5KB
                           Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:26 PM 2KB
                             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 02:36 PM 3KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:36 PM 1KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 02:46 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:46 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:46 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 02:56 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:56 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:46 PM 1KB
                           Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 02:36 PM 15KB
                             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 02:56 PM 15KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Sauerland 14/09/2017 03:16 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 03:16 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Sauerland 14/09/2017 03:26 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 14/09/2017 03:36 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 05:36 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Fraser Bell 15/09/2017 07:56 AM 2KB
Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:16 AM 2KB
Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 14/09/2017 01:16 AM 1KB
WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 09/09/2017 09:36 PM 2KB
   Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 09/09/2017 09:56 PM 1KB
     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 10/09/2017 01:26 AM 1KB
       Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 10/09/2017 01:36 AM 2KB
         Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 10/09/2017 02:56 AM 11KB
           Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 10/09/2017 06:56 AM 1KB
             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Fraser Bell 10/09/2017 11:36 AM 1KB
               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 10/09/2017 01:56 PM 2KB
                 Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 10/09/2017 08:56 PM 2KB
                   Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 10/09/2017 09:26 PM 1KB
                     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 10/09/2017 10:56 PM 1KB
                   Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 12/09/2017 02:26 AM 3KB
                     Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 12/09/2017 02:36 AM 3KB
                       Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 12/09/2017 09:26 AM 14KB
                         Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 malcolmlewis 12/09/2017 09:56 AM 2KB
                           Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 12/09/2017 02:26 PM 1KB
                             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 12/09/2017 04:46 PM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 13/09/2017 01:46 AM 2KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Sauerland 13/09/2017 02:46 AM 1KB
                               Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 deano ferrari 13/09/2017 02:56 AM 2KB
             Re: WiFi not initializing at installation OpenSUSE 13.2 Mangesh 10/09/2017 01:46 PM 3KB
Cannot detect bluetooth mouse nightglimmer 08/09/2017 12:36 PM 1KB
   Re: Cannot detect bluetooth mouse Sauerland 08/09/2017 03:56 PM 1KB
     Re: Cannot detect bluetooth mouse nightglimmer 08/09/2017 04:36 PM 5KB
       Re: Cannot detect bluetooth mouse Sauerland 08/09/2017 06:46 PM 1KB
         Re: Cannot detect bluetooth mouse nightglimmer 08/09/2017 07:56 PM 1KB
How to deal with "rt2x00usb_vendor_request" errors? NemoCL 03/09/2017 11:46 PM 1KB
   Re: How to deal with "rt2x00usb_vendor_request" errors? deano ferrari 04/09/2017 05:16 AM 1KB
     Re: How to deal with "rt2x00usb_vendor_request" errors? NemoCL 12/09/2017 05:56 PM 1KB
       Re: How to deal with "rt2x00usb_vendor_request" errors? NemoCL 28/10/2017 11:36 AM 1KB
         Re: How to deal with "rt2x00usb_vendor_request" errors? deano ferrari 28/10/2017 03:06 PM 1KB
Switched from Ubuntu, WiFi won't cooperate with me Chrisk pl 01/09/2017 03:06 PM 5KB
   Re: Switched from Ubuntu, WiFi won't cooperate with me Miuku 01/09/2017 03:46 PM 1KB
     Re: Switched from Ubuntu, WiFi won't cooperate with me Chrisk pl 01/09/2017 04:36 PM 1KB
       Re: Switched from Ubuntu, WiFi won't cooperate with me Chrisk pl 01/09/2017 08:56 PM 1KB
Re: LEAP 42.3 Broadcom Corporation BCM4311 802.11b/g WLAN didn`t work ;( malcolmlewis 21/08/2017 01:59 AM 3KB
   Re: LEAP 42.3 Broadcom Corporation BCM4311 802.11b/g WLAN didn`t work ;( skoltogyan 21/08/2017 02:56 AM 4KB
Re: QCA6174 wifi disconnects deano ferrari 21/08/2017 02:16 AM 1KB
   Re: QCA6174 wifi disconnects grid dev 30/09/2017 10:06 PM 2KB
     Re: QCA6174 wifi disconnects deano ferrari 01/10/2017 04:46 AM 2KB
Re: bcm43xx firmware not loading on boot akruppa 02/09/2017 11:46 PM 2KB
Re: Chromecast unseen ste615 03/09/2017 03:46 AM 1KB
   Re: Chromecast unseen ste615 03/09/2017 04:36 AM 1KB
Re: Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0 (04CA 3014) is not detected vinyanalista 17/09/2017 11:26 PM 12KB
   Re: Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0 (04CA 3014) is not detected kugland 13/10/2017 02:06 AM 2KB
     Re: Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0 (04CA 3014) is not detected vinyanalista 13/10/2017 09:06 PM 6KB
       Re: Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0 (04CA 3014) is not detected vinyanalista 13/10/2017 09:56 PM 15KB
Re: Which driver to specify in hostapd.conf? NemoCL 28/10/2017 11:26 AM 1KB
Re: Network Manager doesn't list wifi connections Suseii 11/11/2017 01:16 AM 2KB