From:  Michael Gordon <mgordon2@earthlink.net>
Date:  18 Jan 2005 11:20:15 Hong Kong Time
Newsgroup:  news.mozilla.org/netscape.public.mozilla.editor
Subject:  

Re: designMode having problems with newlines?

NNTP-Posting-Host:  166-31.69-92-cpe.cableone.net

Thomas -Balu- Walter wrote:

>Hello Michael,
>
>you got me wrong there.
>  
>
OK, I agree I went in the wrong direction.
I do see what you are writing about.
You are going into coding I have not been into yet.  I cannot offer any 
suggestions.


Sorry,

Michael

>In article , Michael Gordon wrote:
>  
>
>>In one respect you could consider this a bug, however in another an 
>>asset.  In your case it's a minor bug where you have content within a 
>>HTML tag, in the case where the author leaves table cells empty it 
>>becomes an asset.  The 
tag places something of value inside an >>otherwise empty set of HTML tags. >> >>The only way to remove the extra
tags is to use an external editor, >>Mozilla Composer will usually reinsert those tags in empty HTML tag set >>when you open the source editor and close the editor. However, if you >>use an external editor and remove the excess
tags, even leaving >>HTML tag sets empty, Composer will not refill the
tags when in >>Compose mode, only when the source editor is closed. >> >> > >It's not
tags I am talking about - it's newlines as in "\n". And >the problem is not that those are inserted into empty tags or similar. > >To test what I am talking about > - go to http://www.b-a-l-u.de/Playground/tmpedit/ > - press "switch rich/source view" > - move the cursor behind the closing
> - type "abc" > >This will result in "" with the cursor still sitting behind >the closing . Similar result if you try to type something in one >of the -tags (while in source view). > >Even the copy and paste I just tried fails then. I marked >and the paste in here wrote "y> >This only happens if the file (empty.html) that is loaded into the >iFrame with designMode=On contains newlines (as in \n or \r\n). > > Balu > >